Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Od pomysłu do pierwszego kufla, czyli co warto wiedzieć o piwnym biznesie

15 lipca 2013 | Dobra Firma | Beata Drewnowska

1. Liczy się pasja

Browar restauracyjny czy rzemieślniczy to dobry sposób na biznes dla tych, którzy nie tylko mają dostęp do kapitału, ale są też miłośnikami piwa i mają dużą wiedzę na jego temat. Takich osób w naszym kraju nie brakuje. Szacuje się, że już co najmniej 10 tysięcy Polaków warzy piwa w domowym zaciszu.

2. Restauracja z bonusem

Serwowanie piwa z własnej mikrowarzelni może być też dobrym uzupełnieniem oferty w restauracjach czy hotelach. Tym bardziej że ich właściciele mają już doświadczenie w biznesie gastronomicznym,...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 9587

Wydanie: 9587

Spis treści
Zamów abonament