Od pomysłu do pierwszego kufla, czyli co warto wiedzieć o piwnym biznesie
1. Liczy się pasja
Browar restauracyjny czy rzemieślniczy to dobry sposób na biznes dla tych, którzy nie tylko mają dostęp do kapitału, ale są też miłośnikami piwa i mają dużą wiedzę na jego temat. Takich osób w naszym kraju nie brakuje. Szacuje się, że już co najmniej 10 tysięcy Polaków warzy piwa w domowym zaciszu.
2. Restauracja z bonusem
Serwowanie piwa z własnej mikrowarzelni może być też dobrym uzupełnieniem oferty w restauracjach czy hotelach. Tym bardziej że ich właściciele mają już doświadczenie w biznesie gastronomicznym,...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta