Złote czasy bazarów spod znaku naturalnej żywności
Przybywa miejsc, w których można kupić produkty ekologiczne i dowiedzieć się więcej na temat zdrowej kuchni. Nie brakuje ich na Dolnym Śląsku.
Przed Wielkanocą tradycyjnie już tłumy – nie tylko wrocławian – odwiedzą wiosenną edycję Eko Jarmarku na Szewskiej. Wydarzenie, na którym pojawi się od 50 do 60 wystawców, zaplanowane jest od 16 do 25 marca 2016 r.
– Jarmark odbywa się w centrum Wrocławia. Tak dobra lokalizacja sprawia, że każdą z naszych imprez odwiedza blisko 100 tys. osób – mówi Monika Onyszkiewicz z Fundacji EkoRozwoju, która od 15 lat organizuje Eko Jarmark.
Motywem przewodnim najbliższego kiermaszu będą kury zielononóżki i ich jajka. – W tym roku mija 25 lat od powstania naszej fundacji i...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta