Styl życia
- Kuchnia: Mozzarella z pomidorami i filetami anchois
- Moda Kuchnia
FOT. RADOSŁAW WOJNAR
Mozzarella z pomidorami i filetami anchois
Składniki: 3-4 duże albo nawet bardzo duże pomidory/ 2-3 torebki ze świeżą mozzarellą/ słoiczek z filetami anchois/ trochę marynowanych kaparów/ świeża bazylia/ zioła oregano - jeśli nie ma świeżych, mogą być suszone/ dobra oliwa z oliwek (Extra Vergine di Oliva)/ sól/ pieprz
Przygotowanie: Pomidory po umyciu
...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta