Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Osłabianie skórki wzmacnia aromat

28 czerwca 1995 | Nauka i Technika | KK

Osłabianie skórki wzmacnia aromat

Składniki polifenolowe nadają winu kolor, "miękkość", "sprężystość". Badacze z doświadczalnej stacji "Czerwona Brzoskwinia" francuskiego Institut National de la Recherche Agronomioque (INRA) uzyskali ekstrakt...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 516

Spis treści
Zamów abonament