NOWY SZEF W LALCE
22 września 2006 | Warszawski Informator Rzeczpospolitej | MK
NOWY SZEF W LALCE Koordynatorem kulinarnym hoteli warszawskich należących do sieci Starwoods: Westin, Sheraton i Bristol został Artur Grajber, dotąd szef w hotelu Westin. (c) JERZY DUDEK
W restauracji Fusion zadziwiał takimi pomysłami, jak lody z gęsiej wątróbki, purée ziemniaczane z białą czekoladą czy sorbety z grejpfruta i słodkiego chilli albo banana i curry. Podawał...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta