Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Okno na świat

29 października 2011 | Plus Minus | Łukasz Solski
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.
autor zdjęcia: Łukasz Solski
źródło: Rzeczpospolita
W gospodarstwie rybackim w Starzawie koło Przemyśla trwa odłów karpi na wigilijne stoły. Ryby przenoszone są do zbiorników-magazynów, skąd trafią do sklepów. W tym roku karpie mają być o 10 – 15 proc. droższe niż w ubiegłym.

Wydanie: 9069

Wydanie: 9069

Spis treści
Zamów abonament