Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Wieprzowina coraz droższa

21 września 2000 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE - KRAJ

Wieprzowina coraz droższa

Od początku września stopniowo zwiększa się eksport mięsa i przetworów (wędliny, konserwy) na wschód. W rezultacie wieprzowina zaczęła drożeć. Najbardziej poszły w górę ceny tłuszczów, podgardla, skórek, głów, tłustych mięs drobnych.

Nadal umiarkowane jest natomiast zapotrzebowanie na mięsa najdroższe, czyli...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2119

Spis treści
Zamów abonament