Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Świąteczne smaki

07 kwietnia 2006 | Warszawski Informator Rzeczpospolitej | MK
źródło: Nieznane

WIELKANOC Dania na wynos Świąteczne smaki Kto nie ma czasu lub ochoty przygotowywać wielkanocnych specjałów, może skorzystać z bogatej oferty dań na wynos przygotowywanych przez restauracje i hotele. Zamówimy ciasta, pasztety i oczywiście jajka - na przykład faszerowane lub w formie pasty. Skarby Smaku, czyli sklep z tradycyjną i regionalną żywnością. Wśród wielu wielkanocnych smakołyków znajdziemy tu np. pasztet z dzika z grzybami (c) DAREK GOLIK Absynt

ul. Wspólna 35, tel. 0 22 621 18 81 We francuskiej restauracji dostaniemy pieczone na miejscu pasztety: cielęcy lub jagnięcy w cenie 45 zł za kilogram. Do każdego dołączony będzie słoik domowej roboty konfitury z czerwonej cebuli z rodzynkami i balsamico lub konfitury z białej cebuli z morelami.

Café Imperial

Sheraton Warsaw Hotel & Towers, ul. Prusa 2, tel. 0 22 450 61 80 Możemy tutaj zamówić...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 3809

Spis treści
Zamów abonament