Regularnie, niezbyt tłusto i z pełnym ziarnem
Anna Lewitt: Po pierwsze w naszej codziennej diecie najważniejsza jest regularność posiłków. Powinno się jeść od czterech do sześciu razy dziennie co trzy godziny. Dzięki temu pobudza się nasz metabolizm. Bardzo istotne jest również to, co jemy. Menu musi być urozmaicone. Nie tylko dzienna, lecz jednorazowa racja pokarmowa powinna być urozmaicona. Wprowadzając do jadłospisu różne produkty, zapewniamy sobie wszystkie niezbędne składniki odżywcze i kalorie. Dieta...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta