Smakują grzanym winem, pachną drzewem sandałowym
16 grudnia 2006 | Styl życia | MK
DESIGN SPOŻYWCZY Czekoladki jak precjoza. Projektanci prześcigają się w pomysłach Smakują grzanym winem, pachną drzewem sandałowym Aby czekoladka, która po chwili rozpływa się w ustach i przestaje istnieć, mogła zasłużyć na miano dzieła sztuki, muszą zostać spełnione określone warunki. Luksusowe wyroby, także czekoladowe, powstają ze znakomitej jakości składników. Karmel i czarna porzeczka
Producenci mają zaufanych dostawców w każdym zakątku świata. Włoska firma Venchi sprowadza kakao z plantacji w Wenezueli, Ekwadorze, Ghanie i na Wybrzeżu...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta