Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

O pomidorowej i polskim koperku, któremu za gorąco we Włoszech

29 września 2007 | Styl życia | Tessa Capponi-Borawska
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane

OD KUCHNI Tessa Capponi-Borawska O pomidorowej i polskim koperku, któremu za gorąco we Włoszech Czasami ludzie pytają mnie, czemu nie piszę o kuchni polskiej, tylko ciągle serwuję osobiste dywagacje kulinarne o Włoszech lub innych zakątkach świata.

W związku z tym chciałabym parę spraw wyjaśnić:

1) do kuchni polskiej zawsze podchodziłam i nadal podchodzę z dużą nieśmiałością‚ nie czuję się uprawniona, żeby o niej pisać, ponieważ sama nie gotuję na co dzień po polsku‚ a kiedy od święta przygotowuję...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 4325

Spis treści
Zamów abonament