Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Płetwy wciąż smaczne

21 grudnia 1996 | Nauka i Technika | TB

Płetwy wciąż smaczne

Rekiny są coraz bardziej zagrożone, przede wszystkim z powodu ich płetw. W kuchni chińskiej stanowią one bowiem surowiec do przyrządzania wykwintnej, leczniczej zupy.

Przeprowadzone ostatnio badania rynku produktów z rekina wykazały, że co roku odławia się ok. 70 mln sztuk tych zwierząt i...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 946

Spis treści

Raporty

Zamów abonament