Informacje
Informacje
Mięso
Giełdy wystawiają sporo mięsa krajowego i z importu. Giełda Łódzka oferowała półtusze wieprzowe krajowe świeże z głową i przednią nogą od 34 do 36 tys. zł kg, mrożone -- 35 tys. zł kg, przody wieprzowe świeże z importu -- 41 do 42 tys. zł kg, szynkę krajową świeżą z kością -- 49, 5 tys. zł kg, szynkę z importu świeżą, z kością -- 55 tys. zł kg, szynkę importowaną mrożoną bez kości -- 72 tys. zł kg, szynkę importowaną mrożoną z kością -- 50 tys. zł kg, łopatkę z importu mrożoną z kością -- 37, 5 do 42 tys. zł kg, schab krajowy świeży z kością -- 69 tys. zł kg, schab krajowy świeży bez kości -- 110 tys. zł kg, karkówkę krajową świeżą -- 51, 5 tys. zł kg, karkówkę mrożoną bez kości -- 75 do 76 tys. zł kg, boczek krajowy świeży -- 42 do 43...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta