Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Tajemnice win

03 sierpnia 2007 | Warszawski Informator Rzeczpospolitej | Monika Kucia

WINERIA Tajemnice win O tym, jak powinien zachowywać się gość, a jak kelner w stosunku do zamówionej przez gościa butelki wina, mówi Matias Glusman, właściciel sklepu i wine baru Wineria w Złotych Tarasach

- Polski klient nie jest zbyt wymagający, jeśli chodzi o wino. Dlatego restauratorzy nie szkolą personelu. Właściwa procedura przy zamówieniu butelki powinna wyglądać tak: kelner prezentuje wino, pokazując je gościom (nie powinien głośno czytać etykiety), i to...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 4276

Spis treści
Zamów abonament