Kursy dla kadry kierowniczej
Nowe trendy w gastronomii, kurs menedżerski
Przygotowany przez Akademię Sztuki Kulinarnej kurs menedżerski "Nowe trendy w gastronomii", przeznaczony jest dla kadry kierowniczej przedsiębiorstw hotelowych i zakładów gastronomicznych. Ma trwać sześć dni, w czasie których zaplanowano dwie sesje po trzy dni, w tym cztery dni seminarium i dwa dni warsztatów kulinarnych obejmujących m.in. kuchnię rybną - sushi i minikurs sommeliera.
W programie kursu: marketing usług gastronomicznych (tworzenie programu promocyjnego, plan marketingowy, działania nowatorskie, kampanie reklamowe, akcje promocyjne, budowa strony internetowej); jakość zarządzania i administrowania obiektami hotelarsko-gastronomicznymi; etyka w biznesie; savoir-vivre w biznesie oraz tworzenie wizerunku firmy.
Będzie też o standardach...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta