DLA BABCI I DZIADKA
Chcesz zrobić przyjemność babci i dziadkowi z okazji ich święta? 21 i 22 stycznia (piątek i sobota) w restauracji Downtown w hotelu Intercontinental w godzinach 12 - 15 serwowane będzie specjalne menu z okazji Dnia Babci i Dnia Dziadka. Jako przystawka zostanie podana polędwica nadziewana chrzanem po warszawsku. Potem będzie można wybierać pomiędzy pieczoną piersią kurczaka w sosie z prawdziwków, serwowaną z kopytkami, brokułami i marchewką a przygotowanym na parze filetem z halibuta w sosie cytrynowym, podawanym na szpinaku i dzikim ryżu. Na deser będzie strudel jabłkowy z lodami waniliowymi. Koszt obiadu to 139 zł (w tym dwie lampki szampana, kawa lub herbata). Warto pamiętać o najstarszych.
MQ Downtown, hotel Intercontinental, ul. Emilii Plater 49, rezerwacje: tel. 328 87 44 w godzinach 6 - 15, można płacić kartą.