Polskie mięso i wędliny wracają na Ukrainę
06 maja 2006 | Ekonomia | BD
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY Będzie więcej kontroli, aby ograniczyć przemyt Polskie mięso i wędliny wracają na Ukrainę Od 20 maja krajowe zakłady mięsne zaczną ponownie eksportować na rynek ukraiński. Wschodni sąsiedzi otworzą granicę, bo pomożemy im walczyć z przemytem. Embargo dla rodzimych firm było bardzo bolesne (c) MARCIN ŁOBACZEWSKI
- Zniesienie embarga to dobra wiadomość dla polskich zakładów. Teraz nasze władze powinny...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta