Od kuchni do kuchni
16 czerwca 2006 | Moje Podróże | GS
KSIĄŻKI Od kuchni do kuchni Specyficzny przewodnik - dla tych, którzy chcą zwiedzać Polskę od kuchni, w sensie jak najbardziej dosłownym. Teresa Kokocińska, Tomasz Zieja „Lukullus w sarmackich progach”, Arkady, Warszawa 2006, s. 327
Autorzy wypróbowali niemal 170 placówek gastronomicznych: barów, restauracji, kawiarni, oberży, karczm, gospód, jadłodajni, pizzerii,...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)
