Klienci wolą różową szynkę
11 sierpnia 2006 | Ekonomia | BD
MIĘSO Producenci kontra WHO Klienci wolą różową szynkę Być może już niedługo producenci żywności nie będą stosować związków azotowych. - To niepotrzebna rewolucja - uważają przedstawiciele branży mięsnej, która może odczuć najdotkliwiej zmiany w sposobie konserwowania żywności.
Światowa Organizacja Zdrowia domaga się wprowadzenia całkowitego zakazu stosowania przez przemysł spożywczy azotanów i azotynów....
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta