Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Motoryzacyjne menu

28 lutego 2009 | Styl życia | Anna Nowacka-Isaksson
Pod maską buicka można podgrzewać kiełbaski
źródło: Rzeczpospolita
Pod maską buicka można podgrzewać kiełbaski

Ta książka jest nietypowa‚ bo pachnie benzyną. Dania z ryb‚ mięsa‚ kurczaka i kiełbasy gotowane są na silniku samochodu. W czasie jazdy

Przepisy dotyczą także dań‚ które mogą powstać na silnikach skuterów śnieżnych‚ motorówek i motorowerów. Nadają się też do przygotowania na grillu i na kuchenkach campingowych. Można oczywiście przyrządzać je tradycyjnie w kuchence, nie będzie to jednak równie egzotyczne...

Klucz do smacznego dania na silniku to staranne i szczelne zawinięcie jedzenia w podwójną warstwę aluminiowej folii‚ by nie przesiąknęło ono zapachem (lub jak kto woli smrodem) benzyny. Folię trzeba posmarować olejem‚ aby jedzenie nie przyklejało się do...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8255

Spis treści
Zamów abonament