Catering miał być robiony w kotłowni
Epidemia koronawirusa i jej skutki w postaci recesji zmuszą wielu ludzi do szukania innych niż do tej pory źródeł zarobkowania.
Takie inicjatywy muszą być jednak zgodne z obecnymi przepisami, a te nie zostały na razie zmienione. Nie oceniając więc ich zalet (i wad), należy ich przestrzegać.
Z pomysłem zmiany przeznaczenia kotłowni na działalność gastronomiczną zgłosił się do Urzędu Gminy Dywity mieszkaniec województwa warmińsko-mazurskiego. Budynek kotłowni stał w centrum zabudowy mieszkaniowej jedno- i wielorodzinnej. Inwestor chciał go przystosować do działalności cateringowej, polegającej na przygotowywaniu na...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta