Morgonie robił ojciec
19 lipca 2007 | Piąta Aleja | Agnieszka Usiarczyk
Morgonie robił ojciec Mama karmiła mnie wysokokalorycznie, bo w latach 60. mówiło się, że jak dziecko dobrze wygląda, to znaczy, że jest zdrowe . Moim ulubionym daniem były pyzy z mięsem zwane u nas w domu morgoniami, które robił ojciec. Potem całe życie się odchudzałem, stosowałem mnóstwo diet, ale i tak wracałem do swojej wagi.
W końcu trzy lata temu wyeliminowałem z diety białe pieczywo, ryż, ziemniaki, a przede wszystkim zmniejszyłem porcje jedzenia. Schudłem30kg i od razu zacząłem dostawać ciekawsze propozycje zawodowe.
Żeby...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta