Przed kolacją wejdź na Kulinarnik.pl
Gdzie otwiera się nowa restauracja? Która proponuje specjalne menu, a jaka organizuje festiwal? Tego od dziś można się na bieżąco dowiadywać w naszym serwisie Kulinarnik.pl. Przygotowaliśmy też szóstą edycję przewodnika kulinarnego, wyróżniając 115 lokali
W maju wiele restauracji oferuje menu szparagowe z odpowiednio dobranymi rieslingami. Bacalhau – solonego, suszonego dorsza – będzie można smakować od 24 maja w Downtown podczas festiwalu Smaki Portugalii. 22 maja, podczas Dnia Szwecji, w La Rotisserie serwowane będą m.in. szparagi z szynką i smardzami z sałatką ze szczawiu. Już można zamawiać omlet z pestkami dyni i słonecznika, suszoną żurawiną oraz listkami roszponki w Blue Cactus w ramach nowego menu śniadaniowego „Smaki równowagi”. A zrazy wołyńskie, ulubione danie Fryderyka Chopina, oraz tort w...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta