Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Gęś w sosie z tradycji i nauki

29 sierpnia 2009 | Styl życia | Małgorzata Minta

RZ: Podczas Festiwalu Smaku odbył się turniej kucharzy, którzy mieli za zadanie przyrządzić potrawy z gęsiny. Były m.in. roladki z piersi gęsi oraz sushi z gęsiny. Jak smakowały?

Jacek Szklarek: Były interesujące, jednak jestem zwolennikiem prostych smaków. Gęsina ma delikatny smak i łatwo go zatracić.

Dobry produkt nie wymaga wymyślnych dodatków,...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8408

Spis treści
Zamów abonament