Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Smak czekolady w gablotach i na żywo

09 stycznia 2010 | Styl życia | Monika Kuc
źródło: muzeum czekolady

Aromatyczne muzeum nad brzegiem Renu w Kolonii nie ustępuje sławą muzeum wody kolońskiej

Codziennie przewija się przez nie ponad 2 tys. gości, a rocznie ponad 600 tys.

Zwiedzających czeka wędrówka przez 4 tys. mkw. ekspozycji na kilku poziomach. Z mnóstwem atrakcji: interaktywnymi prezentacjami dla dzieci, demonstracją produkcji czekolady „na żywo”, oszkloną palmiarnią (w tropikalnych warunkach rosną tu kakaowce, kawa, herbata, bananowce), wizytą u...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8518

Spis treści
Zamów abonament