Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Schabowy z Szanghaju

10 grudnia 2012 | Druga strona | Matylda Młocka
źródło: ANCORA

Rozmowa z Adamem Chrząstowskim, szefem kuchni w krakowskiej restauracji Ancora

Rz: W polskich miastach w restauracjach wieczorami jeszcze nie tak dawno było raczej pustawo. Teraz są miejsca – np. warszawskie Krakowskie Przedmieście – gdzie codziennie tłok...

Adam Chrząstowski: Wychodzenie z domu do restauracji czy kawiarni robi się ostatnio modne. Młodzi Polacy coraz częściej podróżują po świecie, a w wielu krajach Europy Zachodniej spędzanie czasu w knajpach jest bardzo popularne. Młodzi ludzie chcą przenieść tę modę do naszego kraju.

To prawda, w krajach takich jak...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 9408

Wydanie: 9408

Spis treści

Sylwester 2012

Zamów abonament