Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Duch w kuchni

03 sierpnia 2001 | Moje Podróże | MS
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane

Dla Bułgarów zbrodnią jest dodawanie do potraw cukru

  • Orientacyjne ceny w Bułgarii
  • Opieka medyczna
  • Ceny od kuchni
  • Ceny rozmów
  • Biura podróży wybrały Duch w kuchni

    Szczególnie ceniona jest jagnięcina

    FOT. K. DONAT SKALSKI

    W odróżnieniu od materialnie nastawionych ludzi Zachodu my, Bułgarzy, jesteśmy bardziej ludźmi ducha - powiedzieli moi bułgarscy znajomi, z którymi byłem na wczasach w Nesebyrze. Na pójście do muzeum czy na koncert nie dali się jednak skusić. Żelaznym punktem

  • ...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2383

Spis treści
Zamów abonament