Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

El Bul­li

23 września 2011 | Po godzinach
źródło: Materiały Promocyjne

El Bul­li. Kuch­nia to sztu­ka, kino Atlan­tic, ul. Chmiel­na 33, bi­le­ty 22 i 18 zł, re­zer­wa­cje: tel. 22 827 08 94, so­bo­ta (24.09), godz. 12

W cy­klu „1/100" (je­den po­kaz przed­pre­mie­ro­wy, je­den gość i stu wi­dzów) obej­rzy­my nie­miec­ki do­ku­ment Ge­re­ona We­tze­la po­świę­co­ny naj­bar­dziej wy­ra­fi­no­wa­nej re­stau­ra­cji świa­ta – po­ło­żo­nej w ka­ta­loń­skim Ro­sas „El Bul­li" – i jej sze­fo­wi Fer­ra­no­wi Ad­rii. Jak sam pod­kre­śla, je­go sta­no­wi­sko wo­bec kuch­ni moż­na okre­ślić jed­nym sło­wem: de­kon­struk­cja.    —kzk

Brak okładki

Wydanie: 9038

Spis treści
Zamów abonament