Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Moc kulinarnej synergii

25 września 2015 | Nauka | Justyna Adamczyk
źródło: Rzeczpospolita

Podobno branża kulinarna słynie z antagonizmów. To obiegowa opinia tych, którzy wolą narzekać, niż działać. Nam udało się sprawdzić, jak faktycznie wyglądają relacje w branży.

Podczas czterech spotkań Gault & Millau Tour zgromadziliśmy ponad 500 szefów kuchni z całej Polski. Trzymaliśmy ich razem przez cały dzień, nagradzaliśmy najlepszych i napawaliśmy się brawami pozostałych.

Ostatnie spotkanie w tegorocznym cyklu Gault & Millau Tour odbyło się w poniedziałek w Gdańsku. Przyjechało ponad 100 szefów i szefowych kuchni z Polski północnej. Przyznaliśmy pięć nagród: Szefa Kuchni Tradycyjnej, Kobiety Szefa, Młodego Talentu, Szefa Jutra oraz najbardziej prestiżowy tytuł Szefa Roku. Każdy ze zwycięzców otrzymał takie samo zadanie: zaprezentowane dania, które określa jego styl, sposób...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Wydanie: 10253

Wydanie: 10253

Spis treści
Zamów abonament