Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Oko na gospodarkę

16 października 2017 | Druga strona
źródło: Rzeczpospolita

Dania z owadów przyszłością kuchni. Dziś to raczej ciekawostka kulinarna, choć w Azji – zwłaszcza w Chinach i Tajlandii – to od dawna element diety. W kolejnych latach rynek ma rosnąć średnio o ok. 40 proc., ponieważ świat widzi potencjał w owadach jako tanim i szybko odnawialnym źródle białka. A przy okazji bardzo smacznym.

Wydanie: 10879

Wydanie: 10879

Spis treści

Publicystyka, Opinie

Zamów abonament