Reinkarnacja Pozmeatu
20 lutego 2006 | Ekonomia | PG
PRZEMYSŁ SPOŻYWCZY Duńczycy chcą znów uruchomić produkcję mięsa i wędlin w Robakowie Reinkarnacja Pozmeatu Rosną szanse na uruchomienie nieczynnego od ponad roku zakładu mięsnego pod Poznaniem. Produkcję w nim chce rozpocząć duński inwestor Są duże szanse na uruchomienie nieczynnego od roku zakładu mięsnego w Robakowie (c) WOJCIECH ROBAKOWSKI
Duńczycy wydali już 100 tys. zł na ogrzanie hal, a teraz badają stan budynków i urządzeń. Przed rozpoczęciem produkcji chcą porozumieć się z rodzimymi związkami zawodowymi oraz szwedzkim...
Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta