Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Droga przez sznycel po wiedeńsku do wędzonego tuńczyka

21 lipca 2007 | Styl życia | Tessa Capponi-Borawska
źródło: Nieznane
źródło: Nieznane

Tessa Capponi-Borawska Droga przez sznycel po wiedeńsku do wędzonego tuńczyka Jak co roku przyjeżdżam tutaj na sześć tygodni, żeby naładować baterie na następny rok. Chłonę słońce‚ piję domowe wino i jem warzywa prosto z ogrodu. To moja recepta na szczęście.

Dla mnie początek lata to kwestia miejsca, a nie daty. Zaczyna się w Poysdorfie‚ miejscowości przy austriacko-czeskiej granicy‚ gdzie spędzamy pierwszą noc po wyjeździe z Polski. Tam w ogrodzie małego hotelu jemy kolację i tradycyjnie...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 4265

Spis treści
Zamów abonament