Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Ciasteczka w papilotkach

31 sierpnia 2009 | Obiekty i usługi
Szwedzki stół – popularna forma podawania posiłków w przerwach lub po konferencjach
autor zdjęcia: Maciej Kaczanowski
źródło: Dziennik Wschodni/Fotorzepa
Szwedzki stół – popularna forma podawania posiłków w przerwach lub po konferencjach

Po kilkugodzinnej konferencji lunch lub przynajmniej zimny poczęstunek jest konieczny

Z usług cateringowych korzysta większość szanujących się firm.

– Zamawiam i organizuję poczęstunek dla firmy na spotkania służbowe i integracyjne – mówi Magdalena Kostkiewicz z firmy Bayer. – W pierwszym przypadku wybieram firmy sprawdzone, bo wiem, czego się po nich spodziewać, stawiam na wysoką jakość usług. W drugim, nie ukrywam, istotnym warunkiem jest cena, zwłaszcza w dobie kryzysu.

– Najczęściej przygotowujemy koktajle, czyli zapewniamy poczęstunek w tzw. kawową przerwę. – mówi Małgorzata...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8409

Spis treści

Pierwsza strona

Zamów abonament