Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Co gryzie Anthony'ego Bourdaina

21 maja 2011 | Plus Minus | Piotr Gociek
źródło: Fotorzepa

Anthony Bourdain to urodzony showman – Robert Makłowicz zdaje się przy nim nudny jak lekcja wbijania gwoździ.

W dodatku natura nie poskąpiła mu talentów. Ma w dorobku nie tylko błyskotliwe programy telewizyjne, ale (głównie!) jest świetnym kucharzem, autorem niezłych książek kryminalnych i złośliwym krytykiem kulinarnym. Kto zna go z serii „No Reservations" nie będzie zawiedziony tomem wspomnień z podróży „Świat od kuchni". Kto nie zna go w ogóle – równie dobrze może zacząć tę znajomość teraz.

Siedemnaście...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8933

Spis treści
Zamów abonament