Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Rumsztyk z rusztu – rozkosz smaku i zapachu

01 lipca 2011 | Polskie mięso | AU
źródło: materiały prasowe
źródło: materiały prasowe

Rumsztyk to mięso z części krzyżowej zwanej rostbefem, sąsiadującej z polędwicą, smakowo jak i kulinarnie rostbef przypomina polędwicę a jest od niej o połowę tańszy. Szlachetny w smaku, łatwy w przygotowaniu, zdrowy i pożywny.

Składniki...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8967

Spis treści

Pierwsza strona

Zamów abonament