Wyższe ceny mięsa
Ożywienie na rynku. Rośnie popyt, ale i ceny. Półtusze drożeją także na Zachodzie. Tańsze będą drób i nowalijki
Poprawa pogody oraz bliskość długiego weekendu ożywiły rynek mięsny. Zakłady przetwórcze przyspieszają przerób, licząc się ze zwiększonym zapotrzebowaniem na wyroby, a to nie sprzyja stabilizacji cen. Za surowiec już płaci się więcej niż w poprzednich tygodniach i nic nie wskazuje na to, że w maju...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta


![[?]](https://static.presspublica.pl/web/rp/img/cookies/Qmark.png)
