Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Wyższe ceny mięsa

26 kwietnia 2008 | Ekonomia | Antoni Kowalik
Ceny żywca
źródło: Rzeczpospolita
Ceny żywca

Ożywienie na rynku. Rośnie popyt, ale i ceny. Półtusze drożeją także na Zachodzie. Tańsze będą drób i nowalijki

Poprawa pogody oraz bliskość długiego weekendu ożywiły rynek mięsny. Zakłady przetwórcze przyspieszają przerób, licząc się ze zwiększonym zapotrzebowaniem na wyroby, a to nie sprzyja stabilizacji cen. Za surowiec już płaci się więcej niż w poprzednich tygodniach i nic nie wskazuje na to, że w maju...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8000

Spis treści
Zamów abonament