Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Poznań udoskonali zupy i sosy Unilevera

11 lutego 2009 | Ekonomia | Beata Drewnowska

Brytyjsko-holenderski koncern otworzył wczoraj w Poznaniu globalne centrum rozwojowe. Inwestycja kosztowała niemal 70 mln zł

To pierwszy ośrodek badawczo-rozwojowy koncernu w Europie Środkowo-Wschodniej zajmujący się żywnością. Oprócz Polski będzie obsługiwał wszystkie kraje, w których działa Unilever. Centrum będzie opracowywało opakowania, receptury i procesy produkcyjne zup, sosów i ketchupów oferowanych...

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 8240

Spis treści
Zamów abonament