Po co wprowadzać w firmie system HACCP
Większość przedsiębiorców produkujących, serwujących i sprzedających żywność musi stosować zasady HACCP. Prawidłowe działanie systemów gwarantuje, że żywność nie została skażona ani zanieczyszczona i jest bezpieczna dla konsumenta
Zofia Jóźwiak
Unijne wymagania w tym zakresie muszą spełniać nie tylko sklepy, zakłady przemysłowe czy usługowe, ale też szpitalne, szkolne czy przedszkolne stołówki, firmowe jadłodajnie oraz oferujące własne wyżywienie hotele i pensjonaty, a nawet instytucje charytatywne...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta