Siła tradycyjnego smaku
Mięsna spółka unika sieci handlowych i walki na ceny. Na razie obrana strategia przynosi pozytywne efekty
– Naszą specjalnością są wędzonki wytwarzane tradycyjnymi metodami – mówi Janusz Klimacki, który wraz z żoną Elżbietą zarządza spółką PW Kier z Jastrzębia Pomorskiego w województwie kujawsko-pomorskim. Firma zdecydowała się postawić na swojskie smaki, ponieważ wie, że nimi uda się jej zdobyć klientów małych sklepów. A właśnie na tym kanale sprzedaży, a nie na obecności w dużych...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta