Polskie sery nie potrzebują mleka
Serotonina | Wegańska alternatywa dla popularnej kategorii produktów piotr mazurkiewicz
Serotonina to pierwsza w Polsce rzemieślnicza manufaktura wytwarzająca w pełni roślinne odpowiedniki serów jakościowych. Powstają one w procesie fermentacji i dojrzewania z naturalnych składników, takich jak orzechy nerkowca czy soja.
Markę w 2016 r. stworzyli Piotr Poleszczuk, Marzena Gabryk, Paula Kowalczyk i Jarosław Kuliński, dwie pary, którym na rodzimym rynku...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta