Używamy plików cookies, by ułatwić korzystanie z naszych serwisów.
Jeśli nie chcesz, by pliki cookies były zapisywane na Twoim dysku zmień ustawienia swojej przeglądarki.

Szukaj w:
[x]
Prawo
[x]
Ekonomia i biznes
[x]
Informacje i opinie
ZAAWANSOWANE

Mało chętnych na drogie mięso

19 października 2000 | Ekonomia | AS
źródło: Nieznane

SUROWCE - KRAJ

Mało chętnych na drogie mięso

Zakłady mięsne mają problemy ze sprzedażą najlepszych rodzajów mięsa wieprzowego: szynki, schabu, łopatki, karkówki. Odkładają się zapasy tych surowców, gdyż zbyt na rynku detalicznym na najdroższe wyroby wciąż jest niewielki. Powoduje to powolny spadek ich cen. Wpłynęło to także na obniżenie cen półtusz....

Dostęp do treści Archiwum.rp.pl jest płatny.

Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.

Ponad milion tekstów w jednym miejscu.

Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"

Zamów
Unikalna oferta
Brak okładki

Wydanie: 2143

Spis treści
Zamów abonament