Papaya - orientalne fusion
To kuchnia tajsko-chińsko-japońska. W restauracji Papaya, która właśnie obchodzi drugie urodziny, poznamy tu smak oryginalnych egzotycznych warzyw, np. kale czy azjatyckiego szpinaku, a także japońskiej wołowiny Kobe. Znakomita karta win i egzotyczne menu dziecięce to dodatkowe atuty.
Ostatnio pojawiło się tu akwarium z żywymi ostrygami. Żyją sobie w warunkach zbliżonych do naturalnych. Obok stoi akwarium z żywymi homarami. Trzy ostrygi kosztują 30 zł. Podawane są na lodzie z sosami: jalapeno, rybnym z...
Archiwum Rzeczpospolitej to wygodna wyszukiwarka archiwalnych tekstów opublikowanych na łamach dziennika od 1993 roku. Unikalne źródło wiedzy o Polsce i świecie, wzbogacone o perspektywę ekonomiczną i prawną.
Ponad milion tekstów w jednym miejscu.
Zamów dostęp do pełnego Archiwum "Rzeczpospolitej"
ZamówUnikalna oferta