SZPILKA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
SZPILKA
(c) ANDRZEJ WIKTOR
Kuchnia: fusion
Szef kuchni: Krystyna Kamińska
Ceny dań głównych: od 29 do 37 zł
Ilość miejsc: 70
Sala VIP: NIE
Sektor dla niepalących: NIE
Ogródek: TAK
Atrakcje dla dzieci: NIE
Parking strzeżony: NIE
Organizacja imprez: NIE
Dostawa na telefon: NIE
Dania na wynos: TAK (0 proc. zniżki)
Catering: TAK
Śniadanie plus prasa: TAK
Bizneslunch: TAK
Internet Wi-Fi: NIE
Czas oczekiwania na lunch: 10 min.
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK (5 pozycji z 4 krajów)
Klimatyzacja: TAK
Języki obce: angielski
Rok powstania: 1999
Czytaj także
Miłe miejsce na niezobowiązujące spotkania o każdej porze dnia i nocy. Przeróżne śniadania i buły - np. z łososiem i sosem musztardowo-koperkowym (11 zł).
Rz pl. Trzech Krzyży 18, Śródmieście, tel. 628 91 32 czynne: codziennie 7-6, można płacić kartą, www.szpilka.com (ruszy za miesiąc), szpilka@szpilka.com O restauracji- TRENDY