SAKANA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
KUCHNIA ORIENTALNA
SAKANA
(c) ANDRZEJ WIKTOR
Kuchnia: japońska
Szef kuchni: Maciej Pawłowski
Ceny dań głównych: od 30 do 80 zł
Liczba miejsc: 20
Sala VIP: NIE
Sektor dla niepalących: nie pali się w całym lokalu
Ogródek: TAK
Parking: TAK (niestrzeżony)
Organizacja imprez: TAK
Dostawa na telefon: punkt cateringowy ul. Bednarska 21
Dania na wynos: TAK
Catering: TAK
Bizneslunch: TAK
Czas oczekiwania na lunch: na bieżąco
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK (ok. 15 pozycji)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK
Języki obce: angielski
Rok powstania: 2000
Czytaj także
Słynny bar z pływającymi talerzykami. Właśnie otwarto filię na Bednarskiej. Stamtąd można od 1 listopada zamawiać sushi także przez Internet.
Rz ul. Moliera 4/6, Śródmieście, tel. 826 59 58 czynne: pon.-sob. 12-23, niedz. 13-22, można płacić kartą, www.sushibar.pl O restauracji- KUCHNIA ORIENTALNA