BACIO
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA
BACIO
(c) KUBA KAMIŃSKI
Kuchnia: włoska
Szef kuchni: Irena Przykaza
Ceny dań głównych: od 25 do 71 zł
Liczba miejsc: 60
Sala VIP: TAK (17 miejsc)
Sektor dla niepalących: TAK (dwie sale)
Atrakcje dla dzieci: NIE
Organizacja imprez: TAK
Dostawa na telefon: TAK
Dania na wynos: TAK
Catering: NIE
Śniadanie plus prasa: TAK
Bizneslunch: TAK
Internet Wi-Fi: NIE
Czas oczekiwania na lunch: ok. 15 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK (7 krajów)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK, ale bez specjalnie
przystosowanych toalet
Języki obce: angielski, niemiecki
Rok powstania: 2000
Czytaj także
Dobra włoska kuchnia, przytulny i rodzinny klimat. Nieco kiczowaty wystrój. Wśród stałych gości artyści i biznesmeni. "Anielskie" detale.
Rz ul. Wilcza 43, Śródmieście, tel. 626 83 09 czynne: pon.-pt. od 12 do ostatniego gościa, w sob.-niedz. od 13, można płacić kartą O restauracji- KUCHNIA ŚRÓDZIEMNOMORSKA