KWAI
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
KUCHNIA ORIENTALNA
KWAI
(c) RYSZARD WANIEK
Kuchnia: koreańska, tajska, europejska, japońska,
indonezyjska
Szef kuchni: Sylwester Marczuk
Ceny dań głównych: od 26 do 75 zł
Liczba miejsc: 80-90
Sala VIP: TAK (25 miejsc)
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: NIE
Atrakcje dla dzieci: NIE
Parking strzeżony: TAK
Organizacja imprez: TAK
Dostawa na telefon: TAK
Dania na wynos: TAK
Catering: TAK
Śniadanie plus prasa: TAK
Bizneslunch: TAK
Internet Wi-Fi: NIE
Czas oczekiwania na lunch: 15 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK (Hiszpania, Chile, Włochy, Francja,
Australia)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE
Języki obce: angielski, francuski
Rok powstania: 2005
Czytaj także
Wymieszane kuchnie orientalne. Pachnie liśćmi limonki, galangalem (tajski imbir), curry i trawą cytrynową. Właścicielami są Polak i Koreanka.
Rz ul. Marszałkowska 64, Śródmieście, tel. 621 21 81 czynne: codziennie od 12 do ostatniego gościa, można płacić kartą O restauracji- KUCHNIA ORIENTALNA