RYŻOWE POLE
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
KUCHNIA ORIENTALNA
RYŻOWE POLE
(c) MICHAŁ SADOWSKI
Kuchnia: japońska
Szef kuchni: Marek Prokopowicz (współwłaściciel)
Ceny dań głównych: od 34 do 159 zł (dla 4-5 osób)
Liczba miejsc: ok. 45
Sala VIP: NIE
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: NIE
Atrakcje dla dzieci: NIE
Parking strzeżony: NIE
Organizacja imprez: NIE
Dostawa na telefon: TAK
Dania na wynos: TAK
Catering: TAK
Śniadanie plus prasa: śniadanie NIE, prasa TAK
Bizneslunch: TAK
Internet Wi-Fi: NIE
Czas oczekiwania na lunch: 10-15 min.
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK (ok. 20)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: NIE
Języki obce: angielski, niemiecki, rosyjski
Rok powstania: 2003
Czytaj także
Miły bar sushi urządzony z prostotą i japońskim minimalizmem. Sushi robione są na europejską modłę - większe od oryginalnego.
Rz ul. Zgoda 5, Śródmieście, tel. 556 47 37 czynne: codziennie od 11 do ostatniego gościa, można płacić kartą O restauracji- KUCHNIA ORIENTALNA