LUDWIKOWSKA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
PO POLSKU
LUDWIKOWSKA
(c) RYSZARD WANIEK
Kuchnia: kuchnia polska, śródziemnomorska
Szef kuchni: Jerzy Pasikowski, Andrzej Polan
Ceny dań głównych: od 60 do 110 zł
Liczba miejsc: 120 - bankiet, siedzące 90
Sala VIP: TAK
Sektor dla niepalących: TAK
Atrakcje dla dzieci: TAK
Organizacja imprez: TAK
Śniadanie: TAK
Bizneslunch: TAK
Czas oczekiwania na lunch: 10 min.
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: 150 pozycji (11 krajów)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK
Języki obce: angielski, niemiecki, rosyjski
Rok powstania: 2005
Znaki szczególne: 6 kilo złota na ścianach
Czytaj także
Szefowie z Polonii przypominają, że w kuchni polskiej są takie skarby, jak jarzębina‚ pigwa‚ kalarepa. Nie podają owoców morza.
Rz Al. Jerozolimskie 45, 00-692, Śródmieście, tel. 338 28 35 czynne: codziennie 6.30-11 i 12-23, sob. 6.30-11 i 18-23, można płacić kartą, www.poloniapalace.com, poloniapalace@syrena.com.pl O restauracji- PO POLSKU