GINGER
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
TRENDY
GINGER
(c) ANDRZEJ WIKTOR
Kuchnia: fusion
Szef kuchni: Wiesław Zgieb
CEny dań głównych: od 24 do 54 zł
Ilość miejsc: ok. 50
Sala VIP: NIE
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: TAK (jest też ogród zimowy)
Atrakcje dla dzieci: NIE
Parking strzeżony: NIE
Organizacja imprez: TAK
Dostawa na telefon: NIE
Dania na wynos: NIE
Catering: TAK
Śniadanie plus prasa: TAK
Bizneslunch: TAK
Internet Wi-Fi: NIE
Czas oczekiwania na lunch: 10 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK (ok. 20 pozycji)
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK
Języki obce: angielski, niemiecki, francuski
Rok powstania: 2004
Czytaj także
Dopracowany wystrój. Najpiękniejsze są tu lampy. Kuchnia fusion. Świetny sum z kiwi, ananas z pieprzem i dziką różą, śliwki na gorąco.
Rz ul. Nowy Świat 54/56, Śródmieście, tel. 828 34 72 czynne: pon.-pt. od 8 do ostatniego gościa, sob.-niedz. od 10 do ostatniego, gościa, można płacić kartą, www.ginger.com.pl, ginger@ginger.com.pl O restauracji- TRENDY