DELICJA POLSKA
28 października 2005 | Dodatek Rzeczpospolitej | NR
PO POLSKU
DELICJA POLSKA
(c) BARTŁOMIEJ ZBOROWSKI
Kuchnia: polska
Szef kuchni: Arkadiusz Kosewski
Ceny dań głównych: od 29 do 89 zł
Liczba miejsc: 65
Sala VIP: TAK
Sektor dla niepalących: TAK
Ogródek: TAK
Atrakcje dla dzieci: TAK
Parking strzeżony: NIE
Organizacja imprez: TAK
Dostawa na telefon: TAK
Dania na wynos: TAK
Catering: TAK
Bizneslunch: TAK
Czas oczekiwania na lunch: 10 min
Menu wegetariańskie: TAK
Karta win: TAK
Klimatyzacja: TAK
Udogodnienia dla niepełnosprawnych: TAK
Języki obce: angielski, niemiecki, hiszpański
Rok powstania: 2001
Znaki szczególne: błoga cisza kojąca nerwy
Czytaj także
Stylowe wnętrze. Kuchnia inspirowana najlepszymi polskimi tradycjami - jest tu i gęsi pipek, i nóżki w galarecie i małe, wileńskie uszka w barszczu.
Rz ul. Koszykowa 54, Środmieście, tel. 630 88 50 czynne: codziennie od 12 do ostatniego gościa, można płacić kartą, www.delicjapolska.pl, info@delicjapolska.pl O restauracji- PO POLSKU